Democratic Underground Latest Greatest Lobby Journals Search Options Help Login
Google

Tech (sort of) question about clicked threads

Printer-friendly format Printer-friendly format
Printer-friendly format Email this thread to a friend
Printer-friendly format Bookmark this thread
This topic is archived.
Home » Discuss » The DU Lounge Donate to DU
 
Catshrink Donating Member (1000+ posts) Send PM | Profile | Ignore Fri Nov-20-09 07:42 PM
Original message
Tech (sort of) question about clicked threads
I upgraded to IE8. I don't notice too much difference but the thing that annoys me is that when I click a thread in DU forum the link doesn't change color. If I click a particular post in the list of posts within a thread, the link does change color.

I've searched through all of the settings I can find but can't find anything about this. Am I screwn or is there a solution?

Printer Friendly | Permalink |  | Top
CaliforniaPeggy Donating Member (1000+ posts) Send PM | Profile | Ignore Fri Nov-20-09 07:47 PM
Response to Original message
1. My dear Catshrink...
No idea, sorry...

I just got a new Windows 7 machine, with Firefox, and this combo does change the color of the links I click.

It's quite striking, actually.

Do you have Firefox?

It might be worth a try.

:hi:
Printer Friendly | Permalink |  | Top
 
liberaltrucker Donating Member (1000+ posts) Send PM | Profile | Ignore Fri Nov-20-09 07:54 PM
Response to Original message
2. I noticed that tonight
Edited on Fri Nov-20-09 07:56 PM by liberaltrucker
Firefox browser in Win XP. Never happened before.

:shrug:

Printer Friendly | Permalink |  | Top
 
Duer 157099 Donating Member (1000+ posts) Send PM | Profile | Ignore Fri Nov-20-09 08:01 PM
Response to Original message
3. I cannot speak to specifics but some generals might help point the way
There are two ways to control the link color: the web author specifies it, or you yourself override what the web author designs with some setting in your browser.

Since I don't use IE8 I cannot suggest how to find that setting, but there is always the slight possibility that it's a coding thing on the website side (although the followed links on DU for me change color, so I doubt that's it)
Printer Friendly | Permalink |  | Top
 
cbayer Donating Member (1000+ posts) Send PM | Profile | Ignore Fri Nov-20-09 08:06 PM
Response to Original message
4. Same thing began happening to me when I upgraded OMNI.
It's weird, because it is intermittent. The function has been working fine all day, and just now (I swear it happened immediately after reading your post), everything went back to blue. Everything.

I don't know what to make of it.

:shrug:
Printer Friendly | Permalink |  | Top
 
DU AdBot (1000+ posts) Click to send private message to this author Click to view 
this author's profile Click to add 
this author to your buddy list Click to add 
this author to your Ignore list Fri Nov 15th 2019, 06:03 AM
Response to Original message
Advertisements [?]
 Top

Home » Discuss » The DU Lounge Donate to DU

Powered by DCForum+ Version 1.1 Copyright 1997-2002 DCScripts.com
Software has been extensively modified by the DU administrators


Important Notices: By participating on this discussion board, visitors agree to abide by the rules outlined on our Rules page. Messages posted on the Democratic Underground Discussion Forums are the opinions of the individuals who post them, and do not necessarily represent the opinions of Democratic Underground, LLC.

Home  |  Discussion Forums  |  Journals |  Store  |  Donate

About DU  |  Contact Us  |  Privacy Policy

Got a message for Democratic Underground? Click here to send us a message.

© 2001 - 2011 Democratic Underground, LLC